Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  2020 Marele Premiu al Portugaliei – Calificări – Pirelli Report.

  Hamilton obține un pole neobișnuit pentru Mercedes pe pneuri de compoziție medium.

  Atenție la:

  • Pneurile P Zero Galben medium. Acestea au fost utilizate de-a lungul sesiunii Q3 de către pilotul Red Bull, Alex Albon și pentru ultima ieșire din Q3 de către ambii piloți Mercedes, pentru a realiza cei mai buni timpi ai sesiunii, respectiv pentru a obține pole-ul de către Lewis Hamilton.
  • Strategia. Ambele Mercedes au reușit cel mai bun timp din Q2 cu pneurile P Zero Galben medium, ceea ce înseamnă că acesta va fi pneul cu care vor porni în cursă. Pilotul Ferrari, Charles Leclerc a trecut de Q2 pe medium. Restul piloților din top 10 vor porni cu pneurile P Zero Roșu soft.
  • Vremea. Temperaturile ambientale au fost în general moderate: peste 20 de grade la nivelul pistei și peste 30 de grade în aer cu rafale intermitente de vânt. Vremea de mâine poate varia, existând șanse de ploaie.
   Suprafețe. Suprafața recent asfaltată a pistei este foarte fină și cu o aderență redusă, dar ar trebui să evolueze de-a lungul cursei.

  Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
  „Există o interesantă variație în privința strategiilor, cu ambele Mercedes pe primele două poziții pe grilă, precum și cu Ferrari-ul lui Charles Leclerc pe patru, care vor porni în cursă pe pneul medium: cu care s-a obținut și pole-ul. Va fi interesant de văzut ce avantaje vor avea cei care pornesc pe medium. Cu rafale de vânt și diferențe de nivel, Portimao este departe de a fi un circuit ușor.

  Astfel că ne așteptăm la o cursă imprevizibilă mâine, în care managementul pneurilor – cele mai dure trei compoziții din gamă, care au reprezentat cea mai bună alegere după cum s-a văzut azi – și păstrarea lor în temperatura corectă va fi esențial în condițiile de temperatură și aderență scăzută. Am observat în calificări că pista a devenit ușor mai lentă în ultima parte din Q3. În aceste condiții de temperatură descrescătoare, alături de vânt, am văzut ambele Mercedes și pe Alex Albon de la Red Bull optând pentru pneuri medium de-a lungul rundelor decisive din calificări.

  Cu un circuit relativ necunoscut și cu lipsa rulajelor lungi în sesiunea FP2 întreruptă de vineri, este greu de vizualizat diferența de performanță dintre pneuri și de asemenea uzura și nivelul de degradare, ceea ce face dificil de prezis o strategie optimă.”


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss