More

  Latest Posts

  2020 Actualizarea calendarului FIM CEV Repsol: Etapele 1 și 2

  Vizualizări: 6388

  O propunere a fost întocmită pentru a găzdui cursele Estoril și Portimao la începutul lunii iulie. Așa cum s-a anunțat anterior, focarul de corona virus în curs a impus amânarea primelor trei runde din sezonul 2020 FIM CEV Repsol. Runda 1 a fost programată la Autódromo Internacional do Algarve, în perioada 23-26 aprilie, runda 2 la Circuitul Ricardo Tormo în perioada 23-24 mai și runda 3 la Circuitul de Barcelona-Catalunya în perioada 13-14 Iunie.

  Noua propunere FIM CEV Repsol, dacă va fi aprobată de autoritățile competente, ar vedea primele două runde ale sezonului în Portugalia. Runda programată pentru Circuito do Estoril în perioada 4 – 5 iulie va merge mai departe așa cum a fost planificat și va deveni deschizătorul sezonului și este planificată să fie urmată de runda la Algarve săptămâna următoare, ca primul dintre evenimentele amânate care urmează să fie reprogramate:

  4-5 Iulie: Circuito do Estoril (conform planului)

  11-12 Iulie: Autodromo Internacional do Algarve

  În plus, FIM și FIM CEV Repsol anunță că runda MotorLand Aragón, programată în perioada 18-19 iulie, a fost amânată la o dată ulterioară, care va fi confirmată la o dată ulterioară. FIM CEV Repsol depune toate eforturile pentru acomodarea noilor date din sezon pentru etapele amânate și, în consecință, a anunțat această nouă propunere pentru a începe cursele în 2020.

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss