Latest Posts

2020 Actualizarea calendarului FIM CEV Repsol: Etapele 1 și 2

Vizualizări: 17716

O propunere a fost întocmită pentru a găzdui cursele Estoril și Portimao la începutul lunii iulie. Așa cum s-a anunțat anterior, focarul de corona virus în curs a impus amânarea primelor trei runde din sezonul 2020 FIM CEV Repsol. Runda 1 a fost programată la Autódromo Internacional do Algarve, în perioada 23-26 aprilie, runda 2 la Circuitul Ricardo Tormo în perioada 23-24 mai și runda 3 la Circuitul de Barcelona-Catalunya în perioada 13-14 Iunie.

Noua propunere FIM CEV Repsol, dacă va fi aprobată de autoritățile competente, ar vedea primele două runde ale sezonului în Portugalia. Runda programată pentru Circuito do Estoril în perioada 4 – 5 iulie va merge mai departe așa cum a fost planificat și va deveni deschizătorul sezonului și este planificată să fie urmată de runda la Algarve săptămâna următoare, ca primul dintre evenimentele amânate care urmează să fie reprogramate:

4-5 Iulie: Circuito do Estoril (conform planului)

11-12 Iulie: Autodromo Internacional do Algarve

În plus, FIM și FIM CEV Repsol anunță că runda MotorLand Aragón, programată în perioada 18-19 iulie, a fost amânată la o dată ulterioară, care va fi confirmată la o dată ulterioară. FIM CEV Repsol depune toate eforturile pentru acomodarea noilor date din sezon pentru etapele amânate și, în consecință, a anunțat această nouă propunere pentru a începe cursele în 2020.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss