More

  Latest Posts

  2020 Actualizarea calendarului FIM CEV Repsol: Etapele 1 și 2

  O propunere a fost întocmită pentru a găzdui cursele Estoril și Portimao la începutul lunii iulie. Așa cum s-a anunțat anterior, focarul de corona virus în curs a impus amânarea primelor trei runde din sezonul 2020 FIM CEV Repsol. Runda 1 a fost programată la Autódromo Internacional do Algarve, în perioada 23-26 aprilie, runda 2 la Circuitul Ricardo Tormo în perioada 23-24 mai și runda 3 la Circuitul de Barcelona-Catalunya în perioada 13-14 Iunie.

  Noua propunere FIM CEV Repsol, dacă va fi aprobată de autoritățile competente, ar vedea primele două runde ale sezonului în Portugalia. Runda programată pentru Circuito do Estoril în perioada 4 – 5 iulie va merge mai departe așa cum a fost planificat și va deveni deschizătorul sezonului și este planificată să fie urmată de runda la Algarve săptămâna următoare, ca primul dintre evenimentele amânate care urmează să fie reprogramate:

  4-5 Iulie: Circuito do Estoril (conform planului)

  11-12 Iulie: Autodromo Internacional do Algarve

  În plus, FIM și FIM CEV Repsol anunță că runda MotorLand Aragón, programată în perioada 18-19 iulie, a fost amânată la o dată ulterioară, care va fi confirmată la o dată ulterioară. FIM CEV Repsol depune toate eforturile pentru acomodarea noilor date din sezon pentru etapele amânate și, în consecință, a anunțat această nouă propunere pentru a începe cursele în 2020.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss