More

  Latest Posts

  Sainz: Înlocuirea lui Alonso „deosebit de special”

  Carlos Sainz spune că înlocuind idolul său Fernando Alonso la echipa McLaren Formula 1, sezonul următor face ca mișcarea să fie „deosebit de specială”.
  Sainz a fost confirmat la McLaren pe o înțelegere de mai mulți ani după ce susținătorul său de lungă durată, Red Bull, a renunțat la opțiunea de a promova spaniolul echipei sale senior, în locul lui Daniel Ricciardo.

  Campionul mondial de două ori Alonso pleacă de la F1 la sfârșitul sezonului, iar șeful McLaren, Zak Brown, a numit-o „potrivită” că Sainz va fi succesorul său.

  Sainz, care este în cursa pentru Renault în acest sezon, a declarat că a făcut o mutare de vis la McLaren chiar mai bine.

  „Am fost un fan al echipei McLaren atâta timp cât îmi amintesc”, a spus Sainz.

  „Este un nume extraordinar în acest sport, cu o moștenire incredibilă, iar lista șoferilor care au concurat pentru McLaren de-a lungul anilor se numără printre eroii din Formula 1.

  „Fernando este, bineînțeles, unul dintre ei, așa că este deosebit de special ca să-i iau locul ca parte a următoarei generații de șoferi spanioli de curse de la volanul unui McLaren.

  „În cele din urmă, aș vrea să mulțumesc tuturor celor de la McLaren pentru că mi-a oferit această ocazie pentru a împlini un vis din copilărie.

  „Echipa are un plan pe termen lung pentru viitor și aștept cu nerăbdare să joace un rol-cheie în călătoria sa înapoi spre succes”.

  Sainz se alătură McLaren cu cel mai bun rezultat în carieră, cel de-al patrulea dintre cele 72 de premii de marele său început în patru sezoane, cu echipa juniorului Red Bull Toro Rosso și Renault.

  Brown a spus că are „un amestec perfect de tinerețe și experiență”.

  „Desi are doar 23 de ani, el va incepe sezonul al cincilea in sportul cu noi si va aduce cu el o imensa experienta in curse, atat in Formula 1 cat si cu partenerul nostru Renault”, a spus Brown.

  „Nu este un secret că Carlos este un mare admirator al lui Fernando și este potrivit că el va intra pe scaunul său ca un spaniol cu ​​un nume legendar în motorsport.

  „Credem că va fi o potrivire excelentă pentru McLaren și suntem cu adevărat încântați să-l alăturăm din sezonul următor și dincolo”.

  Rezervele șoferului Lando Norris, juniorul Esteban Ocon și actualul curse McLaren Stoffel Vandoorne sunt legate de cel de-al doilea scaun McLaren.

  McLaren a anunțat că va anunța gama completă „în timp util”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss