Latest Posts

1 Iunie: Motorsport Day la Iași.

Vizualizări: 42712

Motorsport Day Iași: Motorsportul este o mișcare, un stil de viata, pasiune, job, etc. ce s-a transmis de-a lungul timpului din generație in generație, de asta fără o generație tânăra pasionata de Motorsport acesta dispare in timp.

Pe 1 Iunie la Iași lansam prima ediție al evenimentului Motorsport Day pentru a oferii celor mici bucuria de a vedea, simți, mirosi si încerca mașini de competiții din toate ramurile sportive! Va așteptăm cu mare drag de la ora 10 pentru a naște noi pasiuni. De asemenea toți copiii prezenți pot sta in dreapta cât anumiți piloți fac câteva demonstrații de îndemânare auto.

Ce puteți face ? De la ora 10 dam drumul unei curse cu mașinuțe electrice, unde sunt 2 categorii:

Clasa piticilor unde cei mici se întrec fără nici un ajutor din exterior;

Clasa baby: aici mașinuțele fiind controlate de către părinți;

Motorsport Day

O expoziție cu mașini de competiție din mai multe ramuri sportive (Rally, Drift, Offroad, Anduranța, etc) De asemenea toți copiii prezenți pot sta in dreapta cât anumiți piloți fac câteva demonstrații de îndemânare auto.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Motorsport Day

Toy Drive: În cadrul evenimentului, organizam și un Toy Drive pentru a reda bucuria copiilor care din păcate nu se pot bucura de o copilărie obișnuită și sunt trecuți prin greutățile vieții încă de la o vârsta frageda. Așa ca oricine dorește să ajute poate veni cu o jucărie pentru cei mici și primește în schimb un tichet la o tombolă cu premii surpriză.

Motorsport Day

Invitati speciali:

Motorsport Day

Motorsport Day

  • Prezentator: Andrei Postolache iasirally.ro

Eveniment organizat de Butnariu Alin, Pilot in Campionatul Național de Raliuri / Reprezentant Junior Motorsport Iași.

Pentru înscrieri vă rugăm să sunați la 0755-545.665 sau să trimiteți un e-mail la [email protected]

Sursa: Comunicat - Motorsport Day Iași
Photocredit: Junior Motorsport Iași
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Motorsport Day Iași

Latest Posts

Don't Miss