GP24 Media

LATEST POSTS

Rossi: „Nu sunt suficient de competitiv” pentru titlul MotoGP

Vizualizări: 10042

Valentino Rossi crede că nu este suficient de competitiv pentru a lupta pentru titlul MotoGP, în ciuda faptului a pierdut doar 26 de puncte față de liderul Andrea Dovizioso după ce a avut un incident în timpul Marele Premiu Emilia Romagna.

După șapte curse încheiate în acest sezon, primii 4 din clasament sunt separați de doar 4 puncte, dar și restul din top 10 se află la mică distanță unii față de ceilalți.

Pilotul Yamaha, Rossi, se află în prezent pe locul nouă în clasament, după ce s-a retras pe linia boxelor în cursa de duminică de la Misano în urma unui accident în turul doi, dar nu se aștepta la mai mult dacă ar fi rămas pe circuit, deoarece „nu avea prea multă aderență” și nu era „foarte competitiv”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Când a fost întrebat ce a însemnat coliziunea pentru speranța la titlu, Rossi a răspuns: „Deja vorbim cam multe despre campionat și într-o oarecare măsură este corect, deoarece diferența de puncte nu este foarte mare.”

„Am pierdut câteva puncte, dar asta nu prea schimbă lucrurile. Există o mulțime de piloți care se află la o mică diferență de puncte, iar campionatul este încă în desfășurare.” “Deci, orice se poate întâmpla. Dar trebuie să fim mai puternici, să mergem mai repede, iar în acest weekend am încercat și îmbunătățim câte ceva.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Dar la finalul cursei nu mă simt prea bine pe motor, nu am prea multă aderență.”

„Nu am fost foarte competitivi, nu suficient de competitivi pentru a lupta pentru campionat. Trebuie să fim mai rapizi. ”

Elaborând subiectul legat de problemele cu aderența, Rossi spune că a simțit că Yamaha a făcut un pas înainte cu motocicleta sâmbătă, dar sentimentul a dispărut în încălzirea de duminică. „Încercam să îmbunătățim aderența în accelerație, aderența din spate în accelerație, deoarece nu este punctul nostru forte “, a spus Rossi.

„Așadar, am încercat câteva lucruri diferite și se pare că sâmbătă nu a fost atât de rău, dar duminică deja, de dimineață, am suferit puțin mai mult, mai ales cu alunecarea și degradarea pe spate.”

„Din păcate, în cursă am rezistat doar un tur și jumătate, așa că nu știu exact care este potențialul meu. Dar săptămâna trecută m-am simțit mult mai competitiv.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES