GP24 Media

LATEST POSTS

Emilia Romagna Grand Prix – MotoGP

Vizualizări: 10915

Maverick Vinales afirmă că a fost „fericit să se chinuie” în antrenamentele de vineri ale Marelui Premiu Emilia Romagna al MotoGP, deoarece asta a dus la schimbarea abordării în cursa de duminică.

Emilia Romagna Grand Prix - MotoGP

În sesiunea de antrenamente, a constatat niciuna din îmbunătățirile testate cu câteva zile în urmă nu l-au urmat aici, așa a luptat își crească propria performanță în raport cu Yamaha-ul lui în cursă.

„Vineri a fost foarte rău, sincer. Dar într-un fel, situația aceea ne-a dat oportunitatea îmbunătățim câte ceva și revenim la realitate, unde motorul se află pe setările de cursă. bucur m-am chinuit vineri pentru asta a lăsat loc pentru o performanță bună sâmbăta și duminică, și sunt mulțumit de munca depusă de echipă. În orice caz, trebuie rămânem cu picioarele pe pământ. Tot trebuie ne descurcăm din ce în ce mai bine cu fiecare cursă. Dar bucur fiu iar printre primii.”

„A fost bine, mai ales că mulți oameni s-au îndoit de mine duminică”, spune Maverick. „Majoritatea oamenilor cred că problema este mentalitatea mea, dar mentalitatea mea este exact aceeași în fiecare weekend. Am acea mentalitate de câștigător și, sincer, nu am găsit încrederea în motocicletă să o împinge de la început.”

Vinales se afla acum la doar un punct distanță de liderul Andrea Dovizioso, dar scopul lui principal este fie pregătit pentru 2021, nu ia titlul anul acesta.Emilia Romagna Grand Prix - MotoGP

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu gândesc prea mult la titlu, vreau simt bine, simt bine pe motor, și reușesc dau randament maxim.”

„ Trebuie pregătim motocicleta foarte bine pentru anul viitor, iar anul acesta învățam câte ceva din fiecare etapă, deoarece e foarte important fii atent și reții ceva din fiecare cursă.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES