Emilia Romagna Grand Prix – MotoGP

0
398

Maverick Vinales afirmă că a fost „fericit să se chinuie” în antrenamentele de vineri ale Marelui Premiu Emilia Romagna al MotoGP, deoarece asta a dus la schimbarea abordării în cursa de duminică.

867780

În sesiunea de antrenamente, a constatat niciuna din îmbunătățirile testate cu câteva zile în urmă nu l-au urmat aici, așa a luptat își crească propria performanță în raport cu Yamaha-ul lui în cursă.

„Vineri a fost foarte rău, sincer. Dar într-un fel, situația aceea ne-a dat oportunitatea îmbunătățim câte ceva și revenim la realitate, unde motorul se află pe setările de cursă. bucur m-am chinuit vineri pentru asta a lăsat loc pentru o performanță bună sâmbăta și duminică, și sunt mulțumit de munca depusă de echipă. În orice caz, trebuie rămânem cu picioarele pe pământ. Tot trebuie ne descurcăm din ce în ce mai bine cu fiecare cursă. Dar bucur fiu iar printre primii.”

„A fost bine, mai ales că mulți oameni s-au îndoit de mine duminică”, spune Maverick. „Majoritatea oamenilor cred că problema este mentalitatea mea, dar mentalitatea mea este exact aceeași în fiecare weekend. Am acea mentalitate de câștigător și, sincer, nu am găsit încrederea în motocicletă să o împinge de la început.”

Vinales se afla acum la doar un punct distanță de liderul Andrea Dovizioso, dar scopul lui principal este fie pregătit pentru 2021, nu ia titlul anul acesta.jpg

„Nu gândesc prea mult la titlu, vreau simt bine, simt bine pe motor, și reușesc dau randament maxim.”

„ Trebuie pregătim motocicleta foarte bine pentru anul viitor, iar anul acesta învățam câte ceva din fiecare etapă, deoarece e foarte important fii atent și reții ceva din fiecare cursă.”


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.