GP24 Media

LATEST POSTS

Pascal Vasselon și echipa cu numărul #7

Vizualizări: 18738

Directorul tehnic pentru LMP1 al celor de la Toyota, Pascal Vasselon, spune nu găseștecuvintele potrivite” pentru a-i consola pe cei din echipajul #7 după încă o ratare la Le Mans. Pentru al doilea an consecutiv, hibridul TS050 (Toyota), pilotat de Kamui Kobayashi, Mike Conway și Jose Maria Lopez, a fost cel mai rapid în calificări, dar a eșuat în cursă din cauza unei defecțiuni mecanice.

Numărul #7 conducea cursa pe timpul nopții când a suferit o defecțiune care a răpit 30 de minute din timpul echipei. Kobayashi, Conway și Lopez au coborât pe 4 și abia au reușit revină pe podium după ce și Rebellion a avut o defecțiune.Pascal Vasselon și echipa cu numărul #7

Deși cei de la Toyota a avut motiv de sărbătoare pentru al lor hat-trick realizat împreună cu echipajul #8, au fost de asemena și triști pentru trio-ul mai puțin norocos. „Cu siguranță îmi lipsesc cuvintele pentru a vorbi cu piloții bolidului #7”, a spus directorul tehnic Vasselon.

Numărul #7 a fost clar ceva mai rapid decât #8. De două ori la rând au meritat câștige, dar s-a întâmplat ceva ce nu ținea de ei, deci îmi pare foarte rău pentru situația în care se află.” „Piloții fac totul perfect, se pregătesc bine, sunt rapizi, și totuși de fiecare dată se întâmplă ceva rău ce nu poate fi controlat. Întreaga echipă e tristă pentru ei.”Pascal Vasselon și echipa cu numărul #7

Rob Leupen, directorul echipei afirmă: „ A fost un moment greu de digerat, deoarece dominau chiar mai mult decât anul trecut, erau la mai bine de un tur distanță și mergeau impecabil.”

Încerci îi consolezi, dar e clar nu doresc audă nimic de genul acum. E dificil, dar fiecare trebuie găsească propriul mod de a trece peste.” „Au fost mai puternici toată săptămâna, dar s-a intmplat ca mașina #8 aibă puțin mai mult noroc la Le Mans. Nu-mi pot explica cum.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În ciuda emoțiilor mixte afișate de Leupen, acesta a fost fericit cu performanța TS050 la final, înainte de trecerea la noile Hypercars în 2021. Olandezul a adăugat: „Nu a fost mereu exact așa cum am plănuit, dar a fost o cursă bună. E păcat nu au fost prezenți fanii, sau prea multă lume în anturaj, deoarece asta face Le Mans atât de special.”Pascal Vasselon și echipa cu numărul #7

„ Dar a fost o eră minunată, cu mașini cu o tehnologie de înaltă clasă, multe emoții și curse frumoase, întâi cu Audi și Porsche, apoi cu Rebellion.” „Anul viitor va fi foarte interesant și diferit datorită noilor Hypercars.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES