A doua etapă din Campionatul Național de drift : Sfârșit trist pentru Claudiu Adam și Gabi Imre Jr.

Sursa foto : Livia Motoi

A doua etapa din Campionatul Național de drift desfășurată în data de 8 respectiv 9 august a adus mari surprize și dezamăgiri.

Gabi Imre Jr.-cel mai tânăr pilot de drift din Europa, 13 ani, a impresionat cu o tură impecabilă de lider în Battle, de la clasa semi pro, în cursa contra lui Roglinov Dragomir, însă a avut un final dezamăgitor după cursa de follower. Câștigul era asigurat, victoria din Battle era a lui și trecea în top 8 , dar a mers prea agresiv, nu a redus viteza și a ieșit în decor înainte de Finish, iar mașina nu era gata la timp pentru o noua confruntare. Puștiul minune din Noua Generație de drift a avut un scor de puncte admirabil  de 82.67 – clasat pe locul 2 în calificări, dat fiind faptul că este a două etapă la care a participat vreodată într-un campionat.

Etapa de la Arena Națională a adus vești proaste și pentru Claudiu Adam, de anul acesta pilot la Clasa Pro. El a obțiunt cel mai mare număr de puncte din calificări 89,67 – clasat pe locul 1 , însă a avut probleme tehnice cu mașina . În timpul primului Battle din top 16 împotriva lui Răzvan Fratinau, cele doua planetare ale mașinii au cedat, iar timpul pentru intervenții tehnice alocat în astfel de cazuri este de 5 minute conform regulamentului, având nevoie de mai mult timp pentru reparație acesta a pierdut cursa.

Întâmplările nu s-au oprit aici : mai multe mașini avariate, spoilere desprinse și pierdute pe traseu, deschiderea capotei în timpul mersului sau ieșiri în decor. Spre surprinderea tuturor chiar Sorin Ene – pilot clasa pro și profesor de drift a ieșit în decor înainte de Finish.

A doua etapa din Campionatul Național de drift desfășurată în data de 8 respectiv 9 august a adus mari surprize și dezamăgiri.  Gabi Imre Jr.-cel mai tânăr pilot de drift din Europa, 13 ani, a impresionat cu o tură impecabilă de lider în Battle, de la clasa semi pro, în cursa contra lui Roglinov Dragomir, însă a avut un final dezamăgitor după cursa de follower
Sursa foto : Livia Motoi

Sursa: http://gp24.ro

Photocredit: http://gp24.ro


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.