A doua etapă din Campionatul Național de drift : Sfârșit trist pentru Claudiu Adam și Gabi Imre Jr.

Sursa foto : Livia Motoi

A doua etapa din Campionatul Național de drift desfășurată în data de 8 respectiv 9 august a adus mari surprize și dezamăgiri.

Gabi Imre Jr.-cel mai tânăr pilot de drift din Europa, 13 ani, a impresionat cu o tură impecabilă de lider în Battle, de la clasa semi pro, în cursa contra lui Roglinov Dragomir, însă a avut un final dezamăgitor după cursa de follower. Câștigul era asigurat, victoria din Battle era a lui și trecea în top 8 , dar a mers prea agresiv, nu a redus viteza și a ieșit în decor înainte de Finish, iar mașina nu era gata la timp pentru o noua confruntare. Puștiul minune din Noua Generație de drift a avut un scor de puncte admirabil  de 82.67 – clasat pe locul 2 în calificări, dat fiind faptul că este a două etapă la care a participat vreodată într-un campionat.

Etapa de la Arena Națională a adus vești proaste și pentru Claudiu Adam, de anul acesta pilot la Clasa Pro. El a obțiunt cel mai mare număr de puncte din calificări 89,67 – clasat pe locul 1 , însă a avut probleme tehnice cu mașina . În timpul primului Battle din top 16 împotriva lui Răzvan Fratinau, cele doua planetare ale mașinii au cedat, iar timpul pentru intervenții tehnice alocat în astfel de cazuri este de 5 minute conform regulamentului, având nevoie de mai mult timp pentru reparație acesta a pierdut cursa.

Întâmplările nu s-au oprit aici : mai multe mașini avariate, spoilere desprinse și pierdute pe traseu, deschiderea capotei în timpul mersului sau ieșiri în decor. Spre surprinderea tuturor chiar Sorin Ene – pilot clasa pro și profesor de drift a ieșit în decor înainte de Finish.A doua etapă din Campionatul Național de drift : Sfârșit trist pentru Claudiu Adam și Gabi Imre Jr.

A doua etapă din Campionatul Național de drift : Sfârșit trist pentru Claudiu Adam și Gabi Imre Jr.

A doua etapă din Campionatul Național de drift : Sfârșit trist pentru Claudiu Adam și Gabi Imre Jr.

A doua etapa din Campionatul Național de drift desfășurată în data de 8 respectiv 9 august a adus mari surprize și dezamăgiri.  Gabi Imre Jr.-cel mai tânăr pilot de drift din Europa, 13 ani, a impresionat cu o tură impecabilă de lider în Battle, de la clasa semi pro, în cursa contra lui Roglinov Dragomir, însă a avut un final dezamăgitor după cursa de follower
Sursa foto : Livia Motoi
A doua etapă din Campionatul Național de drift : Sfârșit trist pentru Claudiu Adam și Gabi Imre Jr.
Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza