„Suntem acolo unul pentru celălalt ”- Albon despre camaraderia generației „Twitch ”

0
486

Dacă ai avut impresia că noua generație de piloți din F1 pare să se înțeleagă foarte bine … ei bine, ai dreptate, potrivit pilotului Red Bull, Alex Albon. Acesta a dezvăluit modul în care piloții mai tineri din padoc gestionează echilibrul dintre sprijinirea reciprocă în afara pistei, în timp ce încă luptă din greu în cursă.1573570999 1 org

Faptul sezonul 2020 a început cu o întârziere, le-a dat posibilitatea piloților, întrețină atmosfera concurând în mediul online. Charles Leclerc, Alex Albon, George Russel și Lando Norris-care se cunosc încă din zilele de karting- au dus competiția mai departe pe circuitul virtual din cadrul jocului F1. Albon a afirmat relația de prietenie observată de toată lumea în spațiul virtual, este exact la fel și în viața reală.

„Charles, George, eu și Lando, putem fi numiți cvartetul Twitch. Suntem cu toții foarte apropiați.”i

„Probabil am o legătură ceva mai strânsă cu George…asta și pentru petrecem destul de mult timp imreuna. Însă, toți vrem ce este mai bine unul pentru celălalt. Suntem generația tânără, proaspăt venită în Formula 1, deci ne susținem reciproc.”lando norris mclaren 1

„F1 este o lume destul de importantă, și deși încerci fi pe cât de pregătit posibil, este încă în unele privințe destul de intimidanta, așa ne sprijinim”, afirmă Albon, a cărui prestație în acest sezon, a fost de curând apărată de Russell.

„Nu e niciun secret faptul presa este nemiloasă, dar prietenii mei sunt mereu lângă mine când am nevoie. Discutăm orice aspect, spune chiar 80% din ce ne împărtășim nu are legătură cu Formula 1. Vorbim de fapt despre nimicuri.”

lec 1

În cazul în care v-ați îngrijorat această atmosferă prietenoasă din padoc ar putea distruge spiritul competitiv, ar trebui știți nu e cazul. Albon a confirmat chiar, ei se descurcă foarte bine când trebuie delimiteze amiciția, de spiritul de luptă dintr-o cursă. Practic, nimic nu mai contează atunci când sunt în monopost.


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.