F1: Eddie Jordan l-ar vedea pe Hamilton la Red Bull

0
290

Lewis Hamilton ar trebui să se alăture echipei Red Bull și să ajute la formarea unei super-echipe alături de Max Verstappen, consideră fostul șef al echipei de Formula 1 Eddie Jordan.

Cel mai probabil Hamilton își va prelungi contractul pentru a rămâne la Mercedes după sfârșitul acestui an, însă Jordan crede că o perspectivă mai atrăgătoare pentru F1 ar fi renunțarea la producătorul german de automobile și trecerea la Red Bull. El crede că asta ar crea o luptă fascinantă între Hamilton și Verstappen – sugerând astfel, că tânărul olandez ar putea ieși fruntaș.mvl

Jordan a spus: „Părerea mea este Lewis Hamilton ar trebui meargă la Red bull și nu la Ferrari, așa cum se speculează pe rețelele sociale. Asta ar fi cea mai bună mișcare, pentru cel mai bun tânăr pilot de Formula 1 la ora actuală este Max, fară discuție.”

„Stilul, viteza, intelectul, controlul pe pistă. De asemenea, aroganța lui. Iar câștigătorii marilor premii au nevoie de un nivel de aroganță. Acest lucru este evident. Și el are asta.”

„Fie îl moștenește de la Jos, sau de la oricine altcineva, nu am idee, dar cert e are un talent remarcabil. Și cred dacă ar avea un coechipier pe măsura lui Hamilton, asta l-ar motiva, și ar ajunge chiar îl învingă.”skysports lewis hamilton f1 5057016

Jordan nu are nicio îndoială că Hamilton se află la același nivel cu cei mai mari piloți ai Formulei 1; cum ar fi Ayrton Senna, Michael Schumacher și Alain Prost. Dar el crede, de asemenea, că Verstappen are capacitatea îl ajungă, și de ce nu, îl întreacă pe Hamilton, dacă i se oferă monopostul potrivit.

„Cred că Lewis la sfârșitul acestui an va fi mai bun decât toată lumea ”, a adăugat Jordan. „Trebuie să spun că Lewis este la același nivel cu Prost, Senna și Schumacher. Și cred că este pe cale să îi întreacă, cel puțin până când Max înțelege ce trebuie facă.” „Apoi, odată ce Max se lansează, el va fi exact la fel. Nu cred că cei de la Red Bull sunt departe. Sunt extrem de apropiați. Și cred doar că anul acesta n-au avut atât de mult noroc.”

856139746

„Am văzut abandonurile lui Max, și cele 2-3 probleme. Albon a terminat ultima cursă pe locul 3. Chiar cred motorul Honda, îi este egal, sau îi va fi egal cât de curând, celui de la Mercedes.”

„Deci i-am spus lui Adrian Newey: trebuie construiești o mașină mai bună, pentru dacă ridicați la nivelul performanței lui Max, atunci Red Bull o facă rost de un nou titlu de campioni.”


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.