F1 lasă în urmă era coronavirusului

0
450

F1 urmează lase epocacorona în trecut, pe măsură ce spectatorii se grăbesc să cumpere bilete pentru cursele viitoare.După ce au anunțat că s-a dat aprobarea locală pentru vânzarea a 20.000 de bilete pe zi pentru cursa din octombrie, organizatorii de la Nurburgring au dezvăluit că primele 5.000 de bilete s-au vândut într-o oră.

La anunțul de luni, am simțit deja marele interes din partea fanilor bazat pe accesările de pe site-ul nostru web „, a declarat șeful circuitului Mirco Markfort. „Am mărit imediat capacitățile serverului împreună cu furnizorul nostru de servicii, pe cât posibil, și totuși eram încă literalmente depășiți.”

Markfort a spus că nu a fost o veste bună pentru operatorii site-ului web care s-a prăbușit, „dar este, desigur, o veste bună pentru noi și pentru Formula 1.” Se întâmplă același lucru și cu celelalte locuri care vând acum bilete pentru cursele următoare, deoarece sportul începe să ia rămas bun de la conceptul de „cursă fantomă”

Miguel Praia, unul dintre oficialii circuitului din Portimao, Portugalia, dezvăluie că s-au vândut deja 30.000 de bilete, precum și majoritatea pachetelor corporative.„În prima săptămână, când am intrat online cu vânzarea de bilete, a fost o adevărată nebunie”, a declarat el.algarve circuit1

Presa locală raportează faptul că GP-ul Rusiei de duminică la Sochi va fi un soldout, autoritățile permițând participarea unui număr de 30.000 de spectatori.

De asemenea, revine în acțiune în acest weekend și Rene Cahn, care, conform revistei olandeze Formule 1, a trebuit să-și oprească afacerea –vânzarea de mărfuri oficiale F1. El se instalează deja în Parcul Olimpic de la Soci.

„Cu greu am văzut pe cineva cu o mască „, a dezvăluit Cahn,” iar dacă oamenii poartă una, aceasta stă sub bărbie.” „Corona nu există aici”, a adăugat el. „Nimănui nu-i pasă cu adevărat. Totul este normal.”

„Parcul Olimpic este închis de marți, dar până luni, toată lumea ar fi putut se plimbe pe unde dorea. Nu am văzut o mască și nimeni nu s-a ținut la distanță. Toată lumea era relaxată.”

„Mă bucur că în sfârșit avem din nou o cursă cu fani. După aceasta vom merge la Nurburgring, Portimao, Imola și Istanbul.”

„Bahrain și Abu Dhabi sunt, de asemenea, în calendar, dar cred că sunt destul de stricte din cauza virusului. Habar n-am dacă fanii vor avea voie acolo. Vom vedea.”


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.