GP24 Media

LATEST POSTS

F1 lasă în urmă era coronavirusului

Vizualizări: 9761

F1 urmează lase epocacorona în trecut, pe măsură ce spectatorii se grăbesc să cumpere bilete pentru cursele viitoare.După ce au anunțat că s-a dat aprobarea locală pentru vânzarea a 20.000 de bilete pe zi pentru cursa din octombrie, organizatorii de la Nurburgring au dezvăluit că primele 5.000 de bilete s-au vândut într-o oră.

La anunțul de luni, am simțit deja marele interes din partea fanilor bazat pe accesările de pe site-ul nostru web “, a declarat șeful circuitului Mirco Markfort. „Am mărit imediat capacitățile serverului împreună cu furnizorul nostru de servicii, pe cât posibil, și totuși eram încă literalmente depășiți.”

Markfort a spus că nu a fost o veste bună pentru operatorii site-ului web care s-a prăbușit, “dar este, desigur, o veste bună pentru noi și pentru Formula 1.” Se întâmplă același lucru și cu celelalte locuri care vând acum bilete pentru cursele următoare, deoarece sportul începe să ia rămas bun de la conceptul de „cursă fantomă”

Miguel Praia, unul dintre oficialii circuitului din Portimao, Portugalia, dezvăluie că s-au vândut deja 30.000 de bilete, precum și majoritatea pachetelor corporative.„În prima săptămână, când am intrat online cu vânzarea de bilete, a fost o adevărată nebunie”, a declarat el.F1 lasă în urmă era coronavirusului

Presa locală raportează faptul că GP-ul Rusiei de duminică la Sochi va fi un soldout, autoritățile permițând participarea unui număr de 30.000 de spectatori.

De asemenea, revine în acțiune în acest weekend și Rene Cahn, care, conform revistei olandeze Formule 1, a trebuit să-și oprească afacerea –vânzarea de mărfuri oficiale F1. El se instalează deja în Parcul Olimpic de la Soci.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cu greu am văzut pe cineva cu o mască “, a dezvăluit Cahn,” iar dacă oamenii poartă una, aceasta stă sub bărbie.” „Corona nu există aici”, a adăugat el. „Nimănui nu-i pasă cu adevărat. Totul este normal.”

„Parcul Olimpic este închis de marți, dar până luni, toată lumea ar fi putut se plimbe pe unde dorea. Nu am văzut o mască și nimeni nu s-a ținut la distanță. Toată lumea era relaxată.”

„Mă bucur că în sfârșit avem din nou o cursă cu fani. După aceasta vom merge la Nurburgring, Portimao, Imola și Istanbul.”

„Bahrain și Abu Dhabi sunt, de asemenea, în calendar, dar cred că sunt destul de stricte din cauza virusului. Habar n-am dacă fanii vor avea voie acolo. Vom vedea.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES