Home F1 2024 FORMULA 1 – UN SEPTEMBRIE SOFT PENTRU PIRELLI ÎN F1: COMPOZIȚIILE...

2024 FORMULA 1 – UN SEPTEMBRIE SOFT PENTRU PIRELLI ÎN F1: COMPOZIȚIILE NOMINALIZATE PENTRU MONZA, BAKU ȘI SINGAPORE

Vizualizări: 12994

Formula 1- La Marile Premii programate pentru luna septembrie vor fi utilizate cele mai moi trei compoziții din gama Pirelli: cursele respective sunt Italia (1 septembrie), Azerbaidjan (15 septembrie) și Singapore (22 septembrie). Pentru toate cele trei curse, C3 va fi P Zero White hard, C4 P Zero Yellow medium și C5 P Zero Red soft, exact aceeași alegere ca anul trecut.

În timp ce circuitele stradale din Baku și Singapore sunt habitatul natural pentru compozițiile selectate, faptul că acestea au fost nominalizate și pentru Monza ar putea crea câteva surprize. De fapt, este demn de remarcat faptul că pista care găzduiește Marele Premiu al Italiei a fost complet refăcută, lucrările fiind finalizate abia acum câteva săptămâni. Va fi interesant de văzut cum Pirelli, precum și echipele și piloții, fac față acestei noi provocări și cum se comportă compușii pe noua suprafață.

Formula 1

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Exit mobile version