More

  Latest Posts

  WRC: Safari Rally se amână pentru 2021

  O veste deloc îmbucurătoare vine din partea Campionatului Mondial de Raliuri. Cel mai așteptat eveniment al anului, Raliul Kenyei sau mai bine zis, Safari Rally, este amânat în acest an.

  Această amânare se datorează din cauza pandemiei create de virusul arhicunoscut.

  “Amânarea evenimentului pentru 2021 nu a fost o decizie ușoară. Suntem totuși conștienți de situația actuală și asigurăm că din 2021, acest raliu va reintra în istoria Kenyei din nou, acordul fiind unul de trei ani. Echipa de organizare va lucra din greu în continuare pentru a asigura un eveniment mondial de top”- Koe Okudo, secretar principal al Sportului.

  Raliul Kenyei este cel de-al treilea raliu ce nu se mai ține, evenimentul fiind programat în perioada 16-19 Iulie. Celelalte două etape sunt: Chile și Portugalia. Astfel, sezonul 2020 va reveni în acțiune în Finlanda.

  Foto-Facebook-Aris J.Psychas

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss