Paul Athes va prezenta ediția românească a emisiunii britanice ”Top Gear” cu accent pe mașini și motociclete

Minunatul nostru coleg Paul Athes a decis să părăsească echipa GP24.ro pentru a-și urma proiectele sale pe termen scurt. Paul a contribuit în mod regulat la aproape orice website legat de sportul cu motor în România în ultimii ani.

Chiar dacă opiniile sunt împărțite acesta a contribuit în mod semnificativ la promovarea sportului cu motor în România datorită numeroaselor articole, dar și subiectelor pe care le-a acoperit, precum: MotoGP, Superbike, Motocros, Formula 1 și alte serii internaționale.

Paul a anunțat că a detectat schimbări majore în interesul publicului românesc și dorește să adreseze aceste noi interese cu noul său proiect(proiecte). Unul dintre cele multe proiecte despre care Paul a vorbit este dorința de a lansa o serie românească similară cu ”Top Gear” unde Paul Athes dorește să calce pe urmele colegului său britanic Jeremy Clarkson.

În mod evident Paul nu a discutat toate detaliile proiectului cu noi, dar putem spune că arată promițător. Faptul că acesta nu deține un permis de conducere nu este un aspect care îl îngrijorează pe Paul deoarece a reușit să atragă doi piloți de top din zona Timișului, George Marinescu pentru teste pe 4 roți și Vlad Neaga pentru teste pe 2 roți. Baza de teste va fi asigurată de VIK Power în Arad, iar relațiile cu câteva brand-uri de mașini și motociclete sunt stabilite chiar acum.

Cu un interes nestăvilit pentru a aduce o analiză obiectivă în urma testelor, cu siguranță doar ne putem imagina ce fel de atenție va primi această serie disponibilă digital (probabil Youtube și un site dedicat). GP24 dorește să îi ureze lui Paul Athes succes în proiectul său, dar și în dorința sa de a organiza evenimente sportive la scară mare în viitor și vrem să folosim această ocazie pentru a-i mulțumi pentru contribuția adusă la succesul GP24.ro

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.

Race Calendar & Standings