Max Verstappen împreună cu RB15 în acțiune la Silverstone

Asa cum a devenit o traditie pentru echipa, noul RB15 și-a făcut prima apariție cu un nou aspect fascinant, o schemă colorată într-un albastru închis cu roțile roșii strălucitoare.

Și în cursul a șase runde la circuitul Northamptonshire, noul încărcător a funcționat fără probleme, Max a trecut prin 38 de ture, în timp ce echipa a efectuat o serie de verificări ale sistemelor înainte de primul test de săptămâna viitoare din Barcelona

După ce a ieșit din mașină fără efort, primele impresii ale lui Max pentru RB15 au fost pozitive.

“Am fost foarte entuziasmat de conducerea mașinei și de îndată ce am pornit, m-am simțit bine. A fost o experiență minunată și nu am avut probleme, sunt foarte mulțumit”, a spus el. “De asemenea, aspectul mașinii este foarte frumos, chiar dacă este doar pentru ziua de azi.

“Desigur, astăzi este o zi de filmare, deci există o sumă limitată pe care o puteți obține, dar este foarte important să aveți o zi ca aceasta, înainte de a merge la testele oficiale”, a adăugat el. “Aveți o primă impresie și veți vedea dacă există mici probleme cu mașina sau motorul. Din fericire nu am avut niciunul și este foarte pozitiv faptul că am avut această ocazie. Acum putem face o testare corectă, vom vedea ce rezultate obținem și vom putea înțelege mașina și motorul puțin mai bine. Până acum, totul este bine. ”

Responsabilul de echipă, Christian Horner, a subliniat, de asemenea, valoarea de a fi capabil să dea mașinii o testare completă înainte de primul test.

“Este întotdeauna minunat să vezi prima cursă a unei mașini.”, a spus el. “RB15 este prima noastră mașina cu un motor Honda și arată extraordinar în versiunea unică de la Silverstone. Desigur, astăzi este vorba despre filmare, dar este și o oportunitate foarte valoroasă de a verifica dacă toate sistemele funcționează și că mașina este în bună stare înainte de a ajunge la Barcelona săptămâna viitoare, unde sperăm că va fi puțin mai cald! Acum avem opt zile de testare înainte și este important să maximizăm timpul și să obținem cât mai mult din acest proces posibil înainte de prima cursă a noului sezon din Melbourne “.

Max’s progress was eagerly followed trackside by new team-mate Pierre Gasly, who’ll get his first taste of the RB15 at next week’s Barcelona test.

“Cred că mașina pare uimitoare”, a spus el. “Red Bull aduce întotdeauna unele surprize unice la lansarea unei mașini noi și acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune

“Este începutul unei noi povești pentru echipă, cu Honda, și până acum a mers foarte bine. Acum nu pot să aștept să fiu în poziția lui Max săptămâna viitoare și să simt cum este mașina “, a continuat Pierre. “Pentru mine, pauza de iarnă s-a simțit destul de lungă – așteptând să mă duc să lucrez cu echipa, a fost ceva despre care visez – și așa aștept cu nerăbdare să ajung la volan în Barcelona”.

Echipa se deplasează acum la primul test, iar RB15 va acoperi imediat Circuit de Barcelona-Catalunya, luni, 18 februarie. Pitspy GP24 va fi prezent la testul de la Barcelona din 20-21 februarie.

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.

Race Calendar & Standings
 • GP Monaco

  Monte Carlo, Formula 1

  Organized By: F1 World Championship

  26
  May

 • GP Canada

  Circuit Gilles Villeneuve, Formula 1

  Organized By: F1 World Championship

  09
  June

 • GP France

  Circuit Paul Ricard, Formula 1

  Organized By: F1 World Championship

  23
  June