Marius Morosan, termină pe locul 2 în categoria F4 de la Hungaroring

Un total de 18 monoposturi s-au întâlnit la Hungaroring pentru prima cursă a ESET V4 Cup 2019.

În categoria Formula, Franz Wöss, conducătorul auto Tom Beckhäuser a avut prima victorie a sezonului în clasa F3. Campionul actual, Paolo Brajnik, a ocupat poziția de pole în noua sa mașină Dallara F318, înaintea lui Tom Beckhäuser și Andrea Cola

Însă, în timp ce Brajnik a intrat în cursa ca favorit, un început rău l-a pus în spatele lui Beckhäuser cu mai multe locuri. Pilotul Franz Wöss Racing a început curând să se retragă, în timp ce Brajnik a ajuns doar pe locul 2 după ce Andrea Cola a intrat în pit. Nimeni nu l-a putut contesta pe Beckhäuser care a obținut o victorie dominantă în fața lui Brajnik. Roland Stern a terminat pe locul 3, iar Andrea Cola a fost clasat pe locul 4.

În categoria Formula Renault, Robert Hefler a câștigat prima cursă a sezonului înainte lui Nikolas Szabo și Zsolt Balogh. Campionul de anul trecut, Bartolomiej Mirecki, a trebuit să se retragă din cauza problemelor legate de motor.

Un șofer ceh, Václav Šafář, a dominat în F4, lăsându-și concurenții în spate. Începătorul român din F4, Marius Morosan, a terminat cursa pe locul al doilea, la doar două zecimi în fața lui Stefan Fürtbauer. Marius a înregistrat o creștere constantă a performanței pe parcursul sesiunilor de practică și a reușit să se califice pe poziția a treia. În timpul cursei, el a reușit să-și sporească experiența și performanța, aducându-i un al doilea loc bine meritat.

  • Source: Renauer Motorsport
  • Photocredit: Renauer Motorsport

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.