Marc Márquez are o înaltă laudă pentru debutul lui Álvaro Bautista al WorldSBK

Campionul MotoGP a urmărit îndeaproape realizările spaniolului în 2019.

De la un lider la altul, MotoGP la WorldSBK. Márc Márquez, campionul Mondial MotoGP de cinci ori al echipei Repsol Honda, a fost întrebat despre startul uimitor al lui Álvaro Bautista la Campionatul Mondial de MOTUL FIM Superbike. Spaniolul – care va începe de la pol astăzi la COTA – a urmărit sezonul și răspunsul său a fost fără echivoc.

“Îmi place motorsportul și îmi place campionatul Mondial de Superbike. În afară de asta, îl urmăm pe Bautista pentru că este spaniol și tocmai a sosit din MotoGP. Este clar că nu câștigă doar din cauza motocicletei, am auzit acel comentariu în altă parte, dar un rider este mult mai mult decât motocicleta pe care se află. Totul ajută, dar dacă un rider cum ar fi Bautista, fostul campion mondial, se găsește brusc într-o atmosfera ideală și se simte confortabil –  este capabil să facă așa ceva. El a dovedit acest lucru în Australia și a continuat să dovedească acest lucru încă de atunci “.

Ambii participanți își vor apăra pozițiile lor în clasament în acest weekend, iar ambii vor face acest lucru din poziția pol: Bautista pe circuitul TT din Assen, Olanda și Márquez în Grand Prix-ul Red Bull din America, Circuitul COTA, a treia dată în calendarul MotoGP.

 • Source: World SBK
 • Photocredit: World SBK

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.

Race Calendar & Standings
 • GP France

  Circuit Paul Ricard, Formula 1

  Organized By: F1 World Championship

  23
  June

 • Robert Kubica

  Williams Mercedes, Formula 1

  #1