More

  Latest Posts

  Helmut Marko consideră că Yuki Tsunoda va câștiga grand prix-uri în viitor

  Evoluția lui Yuki Tsunoda din Bahrain continuă să facă valuri. Numeroase nume din trecutul și prezentul Formulei 1 au lăudat prestația excelentă a pilotului japonez.

  La mai mult de două săptămâni după finalul cursei din Bahrain, numele lui Yuki Tsunoda este în continuare lăudat de specialiștii implicați în Formula 1. Cel mai recent nume de pe lista celor care l-au lăudat pe nipon este Helmut Marko, cel care a parafat aducerea tânărului debutant în cadrul echipei Alpha Tauri.

  Tsunoda a ratat la mustață accederea în Q3, dar a impresionat prin spiritul combativ în timpul cursei din Bahrain. În cele din urmă, japonezul a încheiat pe locul al nouălea și și-a adjudecat primele puncte încă de la cursa de debut în Formula 1.

  “Suntem convinși că Tsunoda va fi primul pilot japonez care va câștiga un Mare Premiu în Formula 1. Are doar 20 de ani și a mers ireproșabil în prima sa cursă, iar viteza sa este una impresionantă pentru un tânăr debutant.” a declarat Helmut Marko în cadrul unui interviu acordat pentru RTL.

  “Felul în care l-a depășit în ultimul tur pe Stroll a fost ceva ieșit din comun. A fost la 100 de metri în spatele său! Este un racer pur sânge. Mentalitatea sa este una foarte bună, are enorm de multă încredere în forțele proprii. Sunt convins că va obține primul podium din carieră foarte curând, poate chiar în acest sezon.” a concluzionat oficialul echipei austriece.

   

  Yuki Tsunoda a impresionant în formulele inferioare prin viteza pură și constanța rezultatelor sale. În 2020, el a încheiat pe locul al treilea în clasamentul general al Formulei 2, fiind un nume de referință în lupta pentru titlul seriei. Prin urmare, japonezul a fost adus de Helmut Marko în cadrul echipei Alpha Tauri pentru 2020.

  Cu Yuki Tsunoda, Helmut Marko și Alpha Tauri ne vom reîntâlni în acest weekend, cu prilejul primului periplu european, Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna, la Imola, în Italia. Acțiunea din Italia va debuta vineri, 16 aprilie, cu prilejul primelor două antrenamente libere. Toate sesiunile de la Imola pot fi vizionate în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

   

  Sursa: RTL
  Photocredit: Red Bull Content Pool

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  RTL

  Latest Posts

  Don't Miss