More

  Latest Posts

  Evans pleacă fără regrete

  Elfyn Evans, clasat pe poziția a doua la World Rally Championship, spune că trebuie să facă ‘mici îmbunătățiri’ pentru a încerca să termine treaba pe care a început-o în acest sezon.

  Galezul a condus campionatul până în finala ACI Rally Monza de weekendul trecut, dar a ratat un titlu mondial după ce a făcut un accident sâmbătă după-amiază. Greșeala lui Evans i-a lăsat drumul liber coechipierului Toyota Gazoo Racing, Sébastien Ogier, pentru a obține un al șaptelea titlu.

  După ce s-a apropiat mult anul acesta, Evans spune că are o imagine mai clară a ceea ce este necesar pentru a se încheia anul viitor cu o poziție mai înaltă.

  „Știm”, a spus el, „că Séb este extrem de puternic peste tot. Fie că este vorba de condiții dificile, fie că este vorba despre a avea grijă de anvelopele sale la raliuri pe pietriș uscat și toate aceste tipuri de lucruri. Este foarte greu de învins și, la sfârșitul zilei, a fost un coechipier pe cinste”

  „Este un campion foarte demn de anul acesta și, cu siguranță, va trebui să găsim câteva mici îmbunătățiri pentru a încerca să-l învingem anul viitor. Există o mulțime de arii în care simțim că ne putem îmbunătăți “.

  Evans nu regretă decizia sa de a ataca runda finală, în loc să stea în spate pentru a-și apăra avantajul de 14 puncte.

  „Cred că a fost calea corectă, abordarea corectă”, a spus el. „Nu regret nimic. A fost important să fiu chiar în spatele lui Séb. De fapt, ritmul și felul în care am condus s-au simțit normal. Nu a fost un ritm forțat sau asumarea unor riscuri mari, a continuat Evans. „Este doar modul în care s-a dus de data aceasta, dar cred putem lua încredere din faptul că avem viteza de a lupta în frunte. Evident, putem aștepta cu nerăbdare anul viitor. ”

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss