GP24 Media

LATEST POSTS

Black Falcon sunt oficial campionii seriei de anduranţă Blancpain

Vizualizări: 18716

Cu ceva mai mult de o lună în urmă Blancpain GT Series Endurance Cup își disputa finala sezonului 2018 la Barcelona. Cursa era câștigată de Team Black Falcon #4 care obținea astfel titlul seriei de anduranţă la echipe iar echipajul Yelmer Buurman/Maro Engel/Luca Stolz pe cel la piloți. Drama urma să lovească după încheierea cursei când modelul Mercedes AMG GT3 a fost găsit cu nereguli ca inspecția tehnică iar echipa descalificată.

Care a fost motivul acestei excluderi? Ei bine, stewardzii au găsit bandă adezivă de culoare neagră pe evacuarea mașinii, element care nu apărea în omologarea acesteia. Astfel, echipa era descalificată iar Raffaele Marciello era declarat campion al seriei de anduranță asta după ce câștigase deja seria de sprint și titlul la general din Blancpain GT Series. Astăzi însă s-a dat verdictul apelului celor de la Black Falcon aceștia fiind declarați într-un final învingătorii de drept ai cursei de la Barcelona care le-a adus înapoi ambele titluri, în schimb descalificarea a fost înlocuită cu o amendă de 5000 €.

Acum în sfârșit toți campionii Blancpain sunt la locul lor și ne pregătim încă de pe acum pentru 2019, sezon pentru care SRO are pregătite o mulțime de noutăți.

Sursa: Blancpain GT Series
Photocredit: Team Black Falcon, Blancpain GT Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES