More

  Latest Posts

  Black Falcon sunt oficial campionii seriei de anduranţă Blancpain

  Cu ceva mai mult de o lună în urmă Blancpain GT Series Endurance Cup își disputa finala sezonului 2018 la Barcelona. Cursa era câștigată de Team Black Falcon #4 care obținea astfel titlul seriei de anduranţă la echipe iar echipajul Yelmer Buurman/Maro Engel/Luca Stolz pe cel la piloți. Drama urma să lovească după încheierea cursei când modelul Mercedes AMG GT3 a fost găsit cu nereguli ca inspecția tehnică iar echipa descalificată.

  Care a fost motivul acestei excluderi? Ei bine, stewardzii au găsit bandă adezivă de culoare neagră pe evacuarea mașinii, element care nu apărea în omologarea acesteia. Astfel, echipa era descalificată iar Raffaele Marciello era declarat campion al seriei de anduranță asta după ce câștigase deja seria de sprint și titlul la general din Blancpain GT Series. Astăzi însă s-a dat verdictul apelului celor de la Black Falcon aceștia fiind declarați într-un final învingătorii de drept ai cursei de la Barcelona care le-a adus înapoi ambele titluri, în schimb descalificarea a fost înlocuită cu o amendă de 5000 €.

  Acum în sfârșit toți campionii Blancpain sunt la locul lor și ne pregătim încă de pe acum pentru 2019, sezon pentru care SRO are pregătite o mulțime de noutăți.

  Sursa: Blancpain GT Series

  Photocredit: Team Black Falcon, Blancpain GT Series


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss